
Oppskrift
3 egg
75 gram kremost
50 gram Creme Fraiche / Seter Rømme
2 ss fiberhusk
2 ss kokosmel
1 ts bakepulver
75 gram ost (f.eks norvegia)
1/2 ts salt.
Rør sammen ost og CF/SR, bland i ett og ett egg til du har en glatt osteeggemasse. Tilsett fiberhusk, kokosmel (fordel å sikte) og bakepulver. Rør godt sammen og ha i grovrevet ost.
Fordel på bakebrettet, jeg lager 6 stykker og steker de på 175 grader i 20 minutter, legger de på rist og lar de ligge under et klede på kjøkkenbenken så holder de seg kjempegodt.
Når du sier "75 gram ost", mener du da f.eks. revet gulost/Jarlsberg/ol?
ReplyDeleteJa, helt vanlig gulost ja.. Oppdaterte oppskriften.
ReplyDeleteNam nam blir mye baking på med nå:-)
ReplyDeleteFin blogg!
ReplyDelete