Thursday, September 3, 2009

Fyll til pizzarull/snurr

Nannas opprinnelige oppskrift på Pizza snurrer har følgende oppskrift:

400g kjøttdeig
1løk,1 hvitløksfedd
2 champinjonger
3 toppede ts tomatpure
litt vann og krydder etter hva du liker.

Brun alt i panne og gni kjøttdeigen til den blir finkornet.
Ha i tomatpure og brun litt til. Viktig for å få fram sødmen.
Ha i en skvett vann ...småkok noen minutter og smak til m krydder.


400 gram kjøttdeig er perfekt. Jeg bruker en hjemmelagd pizzasaus som består av knuste tomater, tomatpure, olivenolje og krydder jeg føler for. Bruker ikke noe oppskrift, men er ca noe slik:

400 gram tomatsaus
50 gram tomatpure
0,5 dl olivenolje
Krydder (Basilikum, hvitløk, chili, oregano osv)

Kokes til det er tykt..

No comments:

Post a Comment